Aanmelden nieuwe leden

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je aanmelden als lid dan ben je hier op de juiste plaats.

Om lid te worden van MC Veteranen moet je ook/eerst lid zijn van PVGE Nuenen. Ben je dat al dan kun je, door onderstaande velden in te vullen, je aanmelden.

Ben je nog geen lid van PVGE Nuenen klik dan hier om lid worden. Als je een lidnummer hebt gekregen van de PVGE dan kun je onderstaande velden invullen.

Maximaal 40 leden

MC Veteranen tracht het voor alle leden aantrekkelijk te maken en te houden. Dat betekent dat er een grens gesteld moet worden aan het aantal leden. Daarmee wordt voorkomen dat er teveel leden aan de clubritten deelnemen. Met teveel deelnemers wordt het lastig om de clubritten verantwoord te organiseren. Bovendien wordt het met een te grote groep moeilijk om geschikte horecagelegenheden te vinden voor de koffie- en lunchpauze. Daarnaast is de capaciteit van de accommodatie, waar wij onze maandelijkse bijeenkomsten houden, beperkt. Het bestuur van MC Veteranen heeft daarom de grens op maximaal 40 leden gesteld.

Wanneer wij je gegevens hebben ontvangen nemen we contact met je op om af te stemmen of er plaats is of dat je op de wachtlijst komt. Geïnteresseerde aspirant-leden zullen op volgorde van binnenkomst op een wachtlijst worden geplaatst. Zodra er weer plaats is hoor je van ons.

 

* betekent verplicht in te vullen