MC Veteranen

MC Veteranen is opgericht op 15 januari 2007 en is een van de vele clubs vallend onder de PVGE Nuenen. Het doel van MC Veteranen is samen motortochten rijden en ervaringen uitwisselen. MC Veteranen bestaat uit een groep van ongeveer 40 senior leden van de PVGE Nuenen c.a. die een passie hebben voor motorrijden.

Twee keer per maand wordt er, op basis van het jaarprogramma, een rit georganiseerd. De ene keer op dinsdag en andere keer op donderdag. Op de dinsdagen zijn de ritten wat langer en op de donderdagen zijn ze maximaal 150 km. Dus voor ieder wat wils. Per jaar worden er ook twee meerdaagse ritten gehouden, één in het voorjaar en één in het najaar. Deze ritten vinden zowel in Nederland als in het buitenland plaats. Ook worden er, op initiatief van individuele leden, soms spontaan ritten georganiseerd. Dit zijn de zogenaamde "wilde" ritten. De meeste van deze "wilde" ritten worden bij mooi weer en dus vaker in de zomer gereden.

De groep heeft elke 3e maandag van de maand een bijeenkomst in het clubhuis Het Kwetternest in Nuenen (Mantelmeeuwlaan 12, 5672 EA Nuenen). Een keer per kwartaal wordt er tijdens zo'n bijeenkomst een ledenvergadering gehouden. De overige bijeenkomsten zijn op basis van een gezellig samen zijn.

De lidmaatschapskosten van MC Veteranen bedragen € 10,00 per jaar. Daarnaast is het verplicht om lid te zijn van de PVGE afdeling Nuenen.

Wil je wat meer weten over MC Veteranen dan kun je onderstaand je vragen stellen via de knop Contact. Ben echter zo enthousiast geworden dat je al meteen lid wil worden dan kan dat natuurlijk ook via de knop Aanmelden nieuwe leden.