Nieuwjaarsreceptie 15 januari 2024

Na vier jaar van afwezigheid vond op 15 januari 2024 weer een feestelijke nieuwjaarsreceptie/jaarvergadering met partners plaats waardoor deze oude traditie weer in ere hersteld werd. Met de aanwezigheid van meer dan 40 leden en partners begonnen we aan een veelbelovende avond met heerlijke hapjes en drankjes.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie/jaarvergadering ligt de nadruk altijd op het gezellig samenzijn van leden en partner en dat was deze avond natuurlijk ook zo. Na een korte jaarvergadering waar het verslag van de secretaris en de penningmeester even werden doorgenomen en de bestuurswisseling werd geformaliseerd werd er al snel overgestapt naar het informele gedeelte van de avond. 

Het was fijn om te zien dat er veel nieuwe leden, die in 2023 lid zijn geworden, ook op deze avond met hun partner aanwezig waren. Tijdens de Pubkwis, waarbij gewisseld werd van tafel, werd er uitgebreid met iedereen kennisgemaakt en ontstond er een gezellige sfeer die na afloop nog lekker doorging.

Al met al een prachtige avond voor MC Veteranen waarbij is gebleken dat een nieuwjaarsreceptie/jaarvergadering echt wel een jaarlijks evenement moet blijven.