Taxandria rit

Lengte: 225 km

Vertrektijd: 09:30 uur

Vertrek vanaf: Parkeerplaats Hongerman Nuenen

Ritleider: Peter V

Voorgereden: 29 april 2023 door Jacq van B

Extra kosten: n.v.t.

Voorgereden: 29 april 2023

Opmerking

Op het koffie adres De Negende Zaeligheyt kunnen we alleen per tafel afrekenen. Daarom aan iedereen het verzoek om ervoor te zorgen dat je kleingeld bij je hebt zodat je de koffie contant en zoveel mogelijk met gepast geld kunt betalen.

Omschrijving:

Van Nuenen binnendoor naar Geldrop en via kleinere wegen naar Heeze, Leende en dan richting Valkenswaard waar we via de rondweg omheen rijden. Vervolgens tussen Bergeijk en Postel een koffiestop bij de Negende Zaeligheit. Daarna via het grensgebied van België en Nederland richting Baarle Nassau en Baarle Hertog. Dan lunchen bij Zevenster “Bij de paters” in Meerle. Vervolgens via snellere wegen via Chaam, Riel, Goirle en Haghorst nog even de benen strekken en dan via natuurgebied Kampina binnendoor naar Son en Breugel en dan via Lieshout weer naar Nuenen waar we eindigen bij Esso Tankstation.

 

16 Mei 225 Km Taxandria Rit VG
123 downloads
16 Mei 2023 Routekaartje Taxandriarit VG

Als u deelneemt aan een rit van MC Veteranen, gaat u ermee accoord dat er nadien mogelijk beeldmateriaal van u op de website wordt gepubliceerd. Indien u hier bezwaar tegen heeft maar toch graag aan de rit wilt deelnemen, dient u dit voor aanvang van de rit aan de organisator van de rit cq de ritleider kenbaar te maken.